Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
RAZER™ НАВЛИЗА НА ПАЗАРА НА КОНЗОЛИТЕ С ПЛАНОВЕТЕ СИ ЗА РАЗРАБОТКА  НА ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНТРОЛЕРИ ЗА  XBOX® 360

Януари 06, 2010

RAZER™ НАВЛИЗА НА ПАЗАРА НА КОНЗОЛИТЕ С ПЛАНОВЕТЕ СИ ЗА РАЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНТРОЛЕРИ ЗА XBOX® 360

 

RAZER™ НАВЛИЗА НА ПАЗАРА НА КОНЗОЛИТЕ С ПЛАНОВЕТЕ СИ ЗА РАЗРАБОТКА  НА ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНТРОЛЕРИ ЗА  XBOX® 360

Карлсбад, Калифорния6 Януари  2010,  Razer™, световният водещ производител на високотехнологична гейминг и лайфстайл периферия, анонсира, че е получил предварително одобрение от Microsoft за разработката на Razer Onza™  професионален гейминг контролер за Xbox 360®. Наред с това Razer работи и в посока получаване на одобрение за лиценз на  Razer Chimaera™  професионални гейминг слушалки за Xbox 360® проектирани специално за Xbox 360 гейминг конзолата.

“ Точно както постъпихме за PC геймърите, така и тук се стремим да направим революция в света на гейминг конзолите като създадем контролер и гейминг слушалки, които ще дадат на геймърите същото качество, прецизност и точност, които те познават и очакват от нашите продукти за персонални компютри,”  каза Робърт Кракофф, по прякор „Razerguy”, президент на Razer USA. “ Това е прекрасна възможност за нас да продължим да предлагаме на геймърите конкуретни продукти , които да отговарят на техните нужди.”

Razer планира да разработи продуктите  Onza Професионален Гейминг Контролер  за Xbox 360 и Chimaera Професионални Геймърски Слушалки за Xbox 360 с допълнителни характеристики. Razer Onza ще включва Razer Hyperesponse™ бутони, аналогови стикове с регулируемо напрежение и програмиращ се мулти–функционален бутон (MFB).  Razer Chimaera е оборудван с 5.1 Канален Виртуален Съраунд Саунд, Daisy-Chain кабелна система  и заоблен  дизайн за постигане на оптимално качество на звука и комфорт. Този релийз обещава да бъде най-очакваният и вълнуващ дебют, който Razer прави в света на конзолния гейминг.  

Razer Onza професионален гейминг контролер за Xbox 360

Razer Onza професионален гейминг контролер за Xbox 360 беше създаден за да подобри качеството на играта на геймърите на  Xbox 360 , като включва серия от специални допълнения:  Razer Hyperesponse™  бутони, ясно очертани и лесни за откриване чрез докосване, проектирани да ускорят действията на играча.  Razer Onza ще позволи на геймъра да определи  напрежението при наклонените движения на аналоговия стик чрез лични настройки за максимален комфорт,  внасяйки елемент на личен избор в света на гейминг конзолите. Също така, Razer добави мулти-функционален бутон, който може да бъде фиксиран да се използва като екшън бутон, като заместител на бутоните на аналоговия стик или на бутона за автоматичен огън, използвайки плъзгача в задната част на контролера.    

 

Razer Onza професионален гейминг контролерза Xbox 360

характеристики:

·         Razer Hyperesponse™  технология

·         Аналогови стикове с регулируемо напрежение

·         Програмируем мулти-функционален бутон

·         Кабелна конекция за игра без лаг

 

 

Razer Chimaera професионални гейминг слушалки за Xbox 360

Razer Chimaera професионални гейминг слушалки за Xbox 360  са проектирани специално за да осигурят  високо качество на звука и да оптимизират удоволствието от играта чрез 5.1 Канален Виртуален Съраунд Саунд, отличаващ всеки специфичен звук на играта. Въпреки че по-голямата част от игрите са с вграден 5.1 звуков съраунд, повечето геймърски слушалки са оборудвани предимно със стерео звук, докато Razer Chimaera предлага пълна гама от звукови системи, които да увеличат изцяло удоволствието от играта с Xbox. Технологичното решение Daisy-Chain позволява множество Razer устройства да бъдат включени в общ комуникационен канал, който да осигури идеалната връзка между геймъри включени в отборна игра. Овалният дизайн на слушалките позволява максимална изолация от  и осигурява дълги часове комфорт докато играете без да бъдете прекъсван от намесата на шумове идващи от външната среда.   

 

·         Razer Chimaera професионални гейминг слушалки за Xbox 360

·         5.1 Канален Виртуален Съраунд Саунд

·         Овален дизайн

·         Daisy-Chain кабелна системапозполяваща различни устройства да бъдат включени в общ комуникационен канал

 

За Razer Group:

Razer е един от световните първенци в производството на висока класа прецизни игрови продукти и периферия създадени „за геймъри, от геймъри”. С централа в Карлсбад, Калифорния, награждаваната продуктова линия на Razer включва Колони за стационарни компютри, слушалки с микрофон, клавиатури, мишки, софтуер и игрови повърхности. От 1998 насам, Razer работи с водещи професионални геймъри за да разработи, произведе и пусне на пазара, последен писък на техниката игрова периферия, използвайки главно технология, даваща на геймърите конкурентно ниво. Продуктите на Razer предлагат най-доброто по отношение на прецизност, чувствителност, удобство и отличителен дизайн, и имат репутация на най-добрите в сферата на игровата периферия.

За повече информация посете сайта на компанията : www.razerzone.com

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.